„Putnici“- još jedan film iz tatinog sveta

Znam da ja kao osoba koja voli SF filmove i nisam neki „reper“ za to šta je dobro, ali šta da vam radim, kad sam oduvek bio roker 🙂

Šalu na stranu, nikada nisam voleo filmove u kojima glume samo dvoje glumaca. Ali „Putnici“ mi se svideo. Da ne kvarim onima koji žele da gledaju film, samo kratak osvrt na radnju; ljudi putuju na planetu koja je udaljena 120 godina puta. Nakon 30 godina, kvari se kapsula jednog od njih (Chris Pratt), i on se budi pre vremena. Suočen sa samoćom za ceo život, on prelazi preko svojih moralnih načela i budi jednu devojku (Jennifer Lawrence).

Kad me je moja Maja pitala kakav je film, rekao sam joj u šali da je ljubavni. Međutim, kada sam noćas malo više razmislio, izgleda da se nisam šalio. Moglo bi da se kaže da je ovo ljubavni film sa dobrim efektima. Ljubavni prvenstveno zbog samog kraja; nisam siguran da li je to tako i zamišljeno, ali ljubav dolazi do izražaja na samom kraju filma, kada oboje odluče da provedu ceo život na brodu, iako su mogli da smisle i drugačije rešenje.

U svakom slučaju, preporuka!

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s