Frizeraj za vreme vanrednog stanja

on

Vanredno stanje je napokon prošlo, a za vreme trajanja istog snalazili smo se po raznim temama kako je ko znao. Sticajem okolnosti, razvile su se i mnoge nove veštine. Jedna od njih je sigurno i šišanje.

Ne bi to bilo ništa teško da moja deca nemaju ideju kako žele da izgledaju. A to na žalost više nije frizura kao Ninijeva (mašinicom, na keca). Ne, tu su razne fore i fazoni. Tako da je tata morao da uzme u ruke mašinicu, češalj, makaze i trimer.

Zanimljivo je da su obojica bili vrlo hrabri, i morali smo da izvlačimo slamke ko će da se šiša prvi.

Milan je bio počastvovan da otvori sezonu. Nakon što mi je dobro objasnio šta želi, kako želi i pogotovo šta ne želi, uzeo sam alat u ruke i krenuo da se zabavljam.

Sa Petrom je bilo već teže; on je imao baš osmišljenu ideju. Da mu sa strane bude kratko, ali od gore da mu pada preko tog kratkog, i još da se frizura namesti tako da ide iza 🙂 da li sam uspeo baš kako je hteo ne znam, ali znam da je bio zadovoljan. A to je jedino bitno.

Sve u svemu, zanimljivo iskustvo, koje definitivno preporučujem svima. Eh, još samo da je tata mogao i samog sebe da ošiša, umesto da liči na Ace Venturu, ali šta da radimo. Niko nije savršen.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s